Reuse BG

Ценим старата ви ИТ техника

НА КОГО ПОМАГАМЕ

На кого помагаме с ИТАД услугите си

Ние Ви помагаме на да се справите с предизвикателствата на управлението на ненужните лаптопи, компютри, таблети и телефони. Независимо дали сте малък бизнес, голяма корпорация или обществена институция, нашите ITAD услуги са предназначени за вас.

Големи корпорации

Разбираме уникалните нужди и изисквания на големите компании и предприятия. Нашите ITAD услуги се адаптират към големината и сложността на вашия бизнес. Така Вие си осигурявате сигурно управление на старата електроника и спазвате регулаторните изисквания.

Малки и средни предприятия

Всеки бизнес, независимо от размера си, се нуждае от ефективно управление на своята електроника. Помагаме на малките и средните предприятия да се справят с предизвикателствата на рециклирането и унищожаването на старите IT активи. Едновременно с това, ние ги подкрепяме проактивно с индивидуализирани решения и експертни съвети.

Обществени институции и неправителствени организации

Организациите в обществения сектор имат специфични изисквания за управление на своята отпадъчна електроника. Ние предлагаме специализирани ITAD услуги, които отговарят на регулаторните и етичните изисквания на обществените институции и неправителствените организации.

С нашите надеждни ITAD услуги, вие можете да сте уверени, че вашата електроника ще бъде управлявана ефективно, сигурно и финансово изгодно. 

Свържете се с нас днес, за да разберете как можем да ви помогнем да постигнете вашите цели за управление на старата електроника.