Reuse BG

Ценим старата ви ИТ техника

Ние сме експерти по правилно извеждане от експлоатация на ИТ оборудване (ITAD)

Имате ли ненужни ИТ активи, които могат да бъдат изведени от експлоатация, рециклирани и използвани повторно?

Нашата сертифицираната услуга за извеждане от експлоатация на ИТ активи (ITAD) е най-сигурният и устойчив начин за извеждане от експлоатация на вашия ИТ хардуер. Купуваме сървъри, сториджи, мрежови устройства, лаптопи, настолни компютри и мобилни телефони от над 50 различни марки, включително HPE, Dell, Intel, IBM, Cisco, Apple и Samsung.
Просто ни се обадете или попълнете формата за контакт по-долу. Не забравяйте да включите подробностите за всяко устройства, което искате да изведете от експлоатация, и неговото местоположение. Един от нашите експерти ще се свърже в рамките на два часа, за да поговорим и намерим най-доброто решение за Вашите ИТ активи.

R2v3 сертифицирано изтриване на данни

Вашата репутация е наша репутация и ние вярваме, че нищо не е по-важно от сигурността на вашите данни. ITAD услугите ни правят бракуването на Вашата ИТ техника безопасно, сигурно и екологично. От приемането до окончателното изтриване, ние предоставяме пълна документация през целия процес.

Компанията ни е сертифицирана по ISO 27000 и цялото оборудване се обработва според най-високите стандарти за сигурност и по възможно най-устойчивия начин. Използваме Blansso софтуер за изтриване на данни, а той е най-сигурният в света. Нашият екип има над 20 години опит в защитата на фирмени данни. Всяка година обработваме сървъри, мрежово оборудване, лаптопи, компютри и мобилни телефони от хиляди организации от частния и публичния сектор.

Как работят ITAD процесите?

Разберете как работи процесът ITAD от началото до края и разберете как оценяваме вашия ненужен ИТ хардуер, като изтеглите нашето Ръководство за оценяване и ITAD процеси.

Безпроблемен ИТ процес на закупуване със сигурно изтриване на данни

Тъй като работим директно с вас и оборудването, което купуваме, се складира директно в нашите складове, този процес премахва посредника, така че можете да сте сигурни, че ще получите най-добрите цени за вашето употребявано оборудване. С най-съвременната технология за изтриване на данни от White Canyon и Blancco, ние гарантираме, че 100% от вашите данни са изтрити и предоставяме пълно сертифициране в подкрепа на изтриването на данни на всяко устройство.

Защо да използвате нашите ITAD услуги?

Спокойствие и увереност

Ние използваме най-съвременния софтуер за изтриване на данни за пълно спокойствие

Природосъобразност

Постигнете целите си за КСО, като продадете оборудването си за реновиране и рециклиране, а не за депониране

Информационна сигурност

R2v3 акредитирано съоръжение със сигурна, пълна одитна пътека и документация

Специализиран сигурен транспорт

Можем да организираме събирането и да управляваме вашите активи от приемане до крайно обезвреждане

Голямо разнообразие

Купуваме ИТ системи и части от над 150 марки, включително HPE, Dell, IBM, Intel, Cisco, Apple и Samsung

Глобално признание

За мултинационалните компании ние осигуряваме стандартизирани, последователни и сигурни практики за обезвреждане, където и да се намират

Екологичният начин за извеждане от експлоатация на вашето ненужно ИТ оборудване

Ние работим по кръгов бизнес модел. Като ни използвате за сигурна обработка на вашия използван ИТ хардуер, вместо да го изпращате на депото, вие ще помогнете да запазите качествената технология в употреба. Можете също така да допринесете за целите на корпоративната социална отговорност (CSR) на вашата организация, като същевременно гарантирате сигурното и отговорно унищожаване на вашите данни.

Когато е необходимо да изхвърлите вашето изведено от експлоатация ИТ оборудване, ние ще го направим по екологичен начин, който е напълно съвместим с индустриалните разпоредби. Имаме всички съответни екологични разрешителни, приложими за ITAD. Възстановете най-добрата стойност от вашия ИТ хардуер с нашата водеща в индустрията услуга за възстановяване на ИТ активи.

Подходящи ли са услугите ни за Вашата компания?

Ако някоя от тези теми е важна за Вас, не се колебайте да ни изпратите запитване от бутона по-долу.