Reuse BG

Ценим старата ви ИТ техника

Съдействие при бракуване на ИТ техника

Ние разбираме важността на коректното и ефективно управление на ненужната стара ИТ техника във корпоративните организации. Затова предлагаме специализирано съдействие за провеждане на инвентаризация и изготвяне на протоколи за бракуване на ИТ оборудване.

Издаване на протоколи за бракуване на ИТ техника

След успешната инвентаризация, нашите специалисти ви предоставят необходимите протоколи за бракуване на устаряло или повредено ИТ оборудване. Тези протоколи са съобразени с всички правни и регулаторни изисквания и гарантират правилното управление на отпадъците и данните, и съдържат следната важна информация:

Какви са стъпките?

Съставяне на точен списък с активите и техните параметри.

Подробен сервизен преглед на всички активи от категориите: сървъри, лаптопи, компютри, таблети, телефонил монитори, принтери и друго ИТ оборудване.

Оценка на техническото състояние и стойността на всяко устройство и вписване в протокола на амотризираността и дефектите му.

Вписване на доказателство за негодността на устройството, обосновавайки се с дефектите или невъзможността за ремонт.

Защо да изберете нашите услуги?

Позволете на нашите професионалисти да ви помогнат в управлението на излишното ИТ оборудване във вашата организация. Ние гарантираме надеждност, ефективност и съответствие с всички стандарти и регламенти. С ИТ Решения вие получавате най-доброто съдействие за инвентаризация и бракуване на ИТ техниката във вашия бизнес.

Свържете се с нас още сега, за да се запознаем със задачата и Ви предложим най-доброто решение!