Reuse BG

Ценим старата ви ИТ техника

Станете Майстор на нашите Reuse партита

Организираме събития за ремонт, наречени Reuse-партита, на които доброволци показват как се правят лесни ремонти на електрически и електронни уреди, за да я спасят от изхвърляне на сметището. Ремонтите ще са лесни, като смяна на предпазители и кабели или по-сложни – като софтуерни проблеми на лаптопи и запояване, ремонт на платки и захранвания.

Търсим технически грамотни експерти, които са склонни да отделят няколко часа от времето си, за да покажат колко е интересно и забавно. Наричаме ги Reuser-и. Познаваме ги по любовта към предизвикателството за ремонт и споделянето на умения и време с други хора.

Ако вече се усмихвате, Вие сте нашият човек! Кажете ни малко повече за себе си…

Защо да станете Майстор?

Ще имате абсолютна свобода и гъвкавост – ще ни помагате колкото искате и когато искате. Ученето е и в двете посоки, Вие научавате, като разказвате и комуникирате ремонтите.

Ще имате възможността да поправяте разнообразни устройства с интересни дефекти. Споделянето на вашия опит и знания с другите Ви кара да се чувствате отлично! Ще помогнете за намаляване на е-отпадъците и разпространение на уменията или мотивацията за ремонти.

И най-важното, ще покажете на децата, че могат да управляват бъдещето си, ако са активни и търсещи.