Reuse BG

Заявка за дарение на електроуреди, играчки, мебели или книги

Ако имате ненужен работещ уред, играчки, мебели или книги, може да го дарите за нашите каузи. Приемаме като дарение само работещи и годни за употреба предмети. Транспортът до нашия склад в София е за Ваша сметка. 

Те ще бъдат дарени на нуждаещи се домове или продадени (ако има шанс за това), а приходите от тези продажби ще бъдат използвани за закупуване на инструменти за нашите майстори-доброволци. Ако не се продадат до месец, ще бъдат за изпратени за рециклиране, а Вие ще бъдете информирани подробно за тяхната съдба. 

Вие трябва да доставите дарения от вас предмет до склада ни в София. Може и да го изпратите по куриер за Ваша сметка.

Ние можем да поемем извозването само на големи работещи уреди (перални, миялни, сушилни, хладилници, фризери, печки, климатици) от Вашия дом или офис, само ако в града ви ще се провежда наше Reuse парти. Отбележете в полето Допълнителна информация адреса и желанието си да предадете по този начин уреда.  

Забележка: използвайте тази форма само за големи работещи уреди или мебели, които искате да дарите за каузата ни. Малките уреди, играчки или книги изпратете по куриер към офиса ни в София (ул. Баба Вида 2) или просто донесете на партито.