Reuse BG

Ценим старата ви ИТ техника

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Reuse парти в София (Фабрика за идеи)

29.07.2021 @ 9:00 - 14.08.2021 @ 13:00

100лв.
Чете се за: 2 минути

Включете се в първото Reuse парти

Това е безплатно обществено събитие, при което майсторите и доброволците учат гостите как да поправят старите си компютри, лаптопи, принтери, монитори, малки домакински уреди и играчки, за да ги спасят от сметището. Наричаме ги партита, защото са спонтанни дух, а участниците се забавляват и споделят умения.

 

Всеки е добре дошъл!

Осигуряваме безплатен вход за всеки, който желае да се научи как да ремонтира уреда си. Ако имате стар повреден уред (вижте списъка по-горе), вземете го и елате! Задължително го регистрирайте предварително тук, за да е сигурно, че ще имаме достатъчно майстори. Запомнете, че обработваме регистрация на уреди до 2 дни преди партито. Капацитетът на мястото ни е 25-30 души и регистрираните ще влизат с предимство.

 

Помощ от доброволци винаги е полезна:)

Това, което обединява нашите Reuser-и (доброволци и майстори), е любовта към предизвикателството за ремонт и сътрудничество. Някои помагат при организирането на събитията ни, а други – посрещат гостите и се грижат за тях и техните уреди по време на партито. Не е нужно нищо специално, за да започнете – само малко време и силно желание за действие.

Заявка за включване като доброволец може да направите оттук. До 24 часа след получаване на заявката ще се свържем с Вас, за да обсъдим всички важни точки за одобрение на регистрацията Ви.

 

Имаме нужда и от майстори

Ако доброволците ни са сърцето на партитата, то майсторите са мозъка. Без техните умения и опит няма да може да ремонтираме уредите на гостите ни. Майсторите ни правят лесни ремонти, като смяна на предпазители, кабели или щепсели, по-сложни софтуерни проблеми с компютри, лаптопи или телефони или сложни ремонти на електроника – запояване, ремонт на платки или захранвания).

Ако Вие или Ваш близък имате опит в ремонта на подобни уреди и желаете да се включите като майстор, може да ни пишете оттук. До 24 часа след това ще се свържем с Вас, за да обсъдим всички възможности.

 

Приемаме работещи уреди като дарение

Ако имате ненужен работещ уред и искате да го дарите в помощ на иницативата ни, може да го донесете на партито или да го изпратите по куриер.

Ако е голям и искате да го вземем безплатно от адрес в София, изпратете заявка оттук, не по-късно от 5 дни преди датата на партито. Засега взимането от адрес е валидно само за София.

————-

Ако имате допълнителни въпроси, може да ги изпратите оттук или позвъните на 0878 151570.

Детайли

Начало:
29.07.2021 @ 9:00
Край:
14.08.2021 @ 13:00
Стойност:
100лв.
Категория за Събитие:

Организатори

ФАБРИКА ЗА ИДЕИ
Екологика

Място

Фабрика за идеи
ул. Проф. Никола Михайлов 12
СОФИЯ, 1141 България
+ Google Map